Handelsbetingelser for handel på svendborggaver.dk
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle ordrer og leverancer fra svendborggaver.dk. 

Henvendelser
Har du spørgsmål til svendborggaver.dk, kan du kontakte os på adm@shopping-svendborg.dk eller på telefon 6223 6951. Ved henvendelser omkring en allerede afgivet ordre bedes du venligst have dit ordrenummer klar.

Bestilling

INTET SALG TIL PRIVATE

Al bestilling foregår online på svendborggaver.dk.

Virksomheden har mulighed for selv at bestille specifikke gaver til sine medarbejdere eller modtage et login, som udsendes til hver enkelt medarbejder, hvorefter medarbejderen selv vælger 1 stk. gave og sætter denne i bestilling. Hvis medarbejderen vil være sikker på at få sin julegave inden juleaften, så skal den bestilles inden 5. december 2022. Sidste chance for bestilling af julegave med levering efter jul er den 1. februar 2023. Virksomheden vælger, om gaverne skal leveres samlet på firmaadressen, eller om medarbejderen selv skal afhente gaven i butikken. Ved levering afleveres gaverne på virksomhedens adresse for 25 kroner inkl. moms pr. gave. Levering er mulig i postnummer 5700. Ved afhentning i butikken vil medarbejderen få besked, når gaven er klar til afhentning i den valgte butik. Sidste frist for køb af logins til medarbejdere er fredag den 16. december 2022.

Der er ikke minimum på, hvor mange medarbejdere, der skal vælge de enkelte gaver – én er nok. Der tages forbehold for evt. udsolgte varer, som erstattes med lign. produkter i samme prisklasse og kvalitet. Visse produkter findes i en begrænset mængde og kan meldes udsolgt frem mod jul. Hvis en medarbejder glemmer at bestille en gave inden for tidsperioden, udvælger systemet automatisk en julegave fra Svendborggaver.dk, som modtageren efterfølgende kan afhente ved Shopping Svendborg på Havnepladsen 2, 5700 Svendborg.

Der tages forbehold for taste- og trykfejl, udgåede varer og force majeure.

Bestilling på svendborggaver.dk – når virksomheden vælger gaverne – trin-for-trin
Login modtages på mail og giver adgang til den valgte priskategori. Login er personlige og må ikke videregives.

 1. Find den ønskede vare.
 2. Læg varen i bestilling ved at klikke på symbolet ‘Bestil’.
 3. Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal bestilles yderligere gaver.
 4. Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du henholdsvis trykke på slet knappen eller rette i boxen med antal ved at trykke på knappen ‘Kurv’. ‘Opdater indhold’, hvis du vil se ændringerne.
 5. Herefter går du til ‘Bestil’, og du kan nu indtaste kunde oplysninger og leveringsmetode. Tryk på ‘Afgiv bestilling’.
  Systemet sender dig en ordrebekræftelse på den e-mail, du har opgivet under kunde oplysninger.

 

Bestilling på svendborggaver.dk – som medarbejder

 1. Indtast det login, som du har modtaget fra din arbejdsgiver – du får nu adgang til gaveudvalget. Login er personlige, og må ikke videregives.
 2. Find den ønskede vare.
 3. Læg varen i bestilling ved at klikke på symbolet ‘Bestil’.
 4. Fortryder du indholdet, og ønsker at bestille en anden vare, kan du trykke på slet-knappen. ‘Opdater indhold’ så er varen slettet, og du skal logge ind igen.
 5. Når du har valgt en gave, trykkes der på ‘Bestil’, og du kan nu indtaste kunde oplysninger. Tryk derefter på ‘Afgiv bestilling’. En bestilling kan kun afsluttes hvis det fulde beløb er brugt. Medarbejderen vil få besked, når gaven er klar til afhentning i den valgte butik.
  Systemet sender dig en ordrebekræftelse på den e-mail, du har opgivet under bestilling. Du skal huske at medbringe ordrebekræftelsen når du afhenter din gave i den valgte butik.

Hvis medarbejderen vil være sikker på at få sin julegave inden juleaften, så skal den bestilles inden 5. december 2022. Sidste chance for bestilling af julegave med levering efter jul er den 1. februar 2023. Medarbejderen vil få besked, når gaven er klar til afhentning i den valgte butik. Det er medarbejderens eget ansvar at afhente gaven i den valgte butik i den angivne tidsperiode. Hvis en medarbejder glemmer at bestille en gave inden for tidsperioden, udvælger systemet automatisk en julegave fra Svendborggaver.dk, som modtageren efterfølgende kan afhente ved Shopping Svendborg på Havnepladsen 2, 5700 Svendborg.

Fragt og levering
Ved afgivelse af ordre vælger virksomheden, om gaverne skal leveres på firmaets adresse, eller om medarbejderen selv skal afhente gaven direkte i butikken. Levering er eksklusiv og afregnes med 100 kroner inkl. moms for levering til virksomhedens adresse. Levering er mulig i postnummer 5700.

Afhentning af julegaver
Hvis virksomheden har valgt, at medarbejderne selv skal afhente julegaverne i butikken, er dette muligt, når medarbejderen får en besked om, at gaven er klar til afhentning i den valgte butik på den opgivet mailadresse. Det er medarbejderens eget ansvar at få hentet gaven rettidigt og inden for den fremsatte tidsfrist. Gaver, der ikke er afhentet inden for tidsfristen i butikken, kan afhentes ind til den 12. februar 23 hos Shopping Svendborg, Havnepladsen 2, 5700 Svendborg.

Reklamation og bytteregler
Ved eventuelle fejl eller mangler ved gaver fra svendborggaver.dk skal der gøres opmærksom på i rimelig tid efter, at varen er modtaget. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Eventuel reklamation skal altid ske til butikken, hvor varen er købt, og her er den almindelige lovgivning gældende.

Bemærk dog at gaver, der indeholder fødevarer, ikke er omfattet af dette og heller ikke tages retur/ombyttes.

Gaven kan som udgangspunkt ikke byttes til andre varer.

Virksomheden kan ikke returnere varer til svendborggaver.dk efter køb, dvs. der er ingen fortrydelsesret for virksomheden for varer købt på svendborggaver.dk.

Pris og betaling
På svendborggaver.dk kan virksomheden logge ind og se priskategorier samt udbud i disse. Virksomheden afgiver ordre på svendborggaver.dk med angivelse af antal gaver, hvilken priskategori, samt hvortil fakturaen skal sendes. Alle priser er inkl. moms.

Betaling
EAN-fakturering til det offentlige og andre institutioner er muligt efter ønske.
Øvrige virksomheder modtager faktura.
Betales der ikke rettidigt efter faktura, annulleres ordren.

Personoplysninger
Ingen personlige oplysninger, der registreres på svendborggaver.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.
Gaveportalen anvender cookies til styring af indholdet i bestillingsmodulet. Ved at bekræfte vores handelsbetingelser, giver du som bruger samtykke til lagring af disse cookies på din pc, tablet, smartphone eller lignende, når du gennemfører en bestilling.
Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det f.eks. via menuen ‘Funktioner’ og menupunktet ‘Internetindstillinger’.

Under et køb udbeder vi os navn, firma, telefonnummer og mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Ved at godkende vores handelsbetingelser accepteres svendborggaver.dk’s persondatapolitik.